Sierpleister & Stukwerk

Heeft u wel eens zelf geprobeerd stukadoorswerk te verrichten? Dan heeft u zeer waarschijnlijk aan den lijve ondervonden dat dit specialistenwerk is: een hele uitdaging om uw muren glad en egaal te krijgen. Stucwerk dat op een professionele en vakkundige manier is uitgevoerd zorgt voor waardevermeerdering van uw woning!

Glad Pleisterwerk
Glad pleisterwerk wordt tegenwoordig zeer veel gebruikt. Deze afwerking is arbeidsintensief omdat de pleisterlaag handmatig op de ondergrond moet worden aangebracht.

Granol Sierpleister
Granol is een mooie sierpleister, die uw kamer op een decoratieve manier een compleet nieuw uiterlijk kan geven. In de jaren zeventig en begin jaren tachtig was granol zeer populair. Mits op de juiste wijze aangebracht geeft granol een prachtig resultaat met een bijzondere uitstraling. Granol kan in een waaiervorm worden aangebracht, maar ook staand, dan krijgt het meer de structuur van boomschors. Granol kan in vele kleuren worden toegepast.
Granol kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Later kunt u het eventueel overschilderen met latex.

Barokpleister
Barokpleister is een sierpleister met de combinatie van Granol en Spachtelputz. Barokpleister geeft een rustieke uitstraling en is daarom met elk interieur te combineren. In barokpleister zijn zowel kleine korrels als groefjes zichtbaar. Granol kan in veel kleuren worden toegepast.

Italiaanse Intonantico
De Italiaanse Intonantico heeft een zeer fijne structuur en is een beetje vergelijkbaar met het 'schuurwerkeffect ' wat momenteel erg populair is. Schuurwerk is een wandafwerking met een fijne zandkorrels erin. De schurende, ronddraaiende beweging bepaald dan ook het uiterlijk. Hiermee is het mogelijk om een unieke wand te creëren omdat elke stukadoor hierin een eigen stijl tot uiting kan brengen. De Italiaanse Intonantico is een duurdere afwerking omdat de procedure van het aanbrengen zeer intensief is. Dit is verkrijgbaar in vele kleuren en kan zowel voor plafonds als wanden worden gebruikt. Het geeft een nostalgische uitstraling en doet erg luxe aan.