Schilder Hilversum

Schilder

De keuze van een schildersbedrijf is niet altijd even gemakkelijk. De prijs, snelheid van werken, grootte en naamsbekendheid, het zijn allemaal factoren bij de keuze. Maar over een aantal jaren zijn al die criteria bijna vergeten: het enige wat dan nog telt, is de kwalitiet van het materiaal & schilderwerk.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die hum werk met zorg uitvoeren. Daarbij maken ze niet alleen gebruik van de allerbeste verfproducten, maar ook de beste materialen en nieuwste technieken.

Wat wij u te bieden hebben zijn een aantal mogelijkheden in het systeem/onderhoud van uw perceel en het in goede conditie houden tot de volgende onderhouds/schilders beurt. Dit zal u zeker geld doen besparen!
Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over ons besparend systeem, dan kunt u voor verdere vragen of een verftechnisch advies altijd even bellen.

Goed schilderwerk gaat aanzienlijk verder dan enkel een fraai uiterlijk!

Onderhoud

Het is raadzaam om regelmatig het schilderwerk te laten controleren en (indien nodig) te herstellen. Dit voorkomt onnodig groot verval van het schilderwerk en zorgt ervoor dat de grote onderhoudsbeurt niet onnodig duur wordt. Wij verzorgen graag de tussentijdse controles en het herstel voor u, zodat u verzekerd bent van de laagst mogelijk kosten wanneer het werk opnieuw geheel geschilderd moet worden.

Schilder Hilversum

Voor al uw schilder werkzaamheden binnen én buiten, komen wij graag bij u langs in Hilversum, Bussum, 't Gooi en omstreken!

Prijzen

Verlaagd BTW tarief
De EU heeft in 2000 voor het eerst een verlaagd BTW-tarief voor arbeidsintensieve diensten toegestaan, als experiment. Negen van de toenmalige vijftien lidstaten hebben dit tarief daadwerkelijk ingevoerd. Nederland was hier één van. Het experiment werd in 2003 verlengd.
Na lang overleg hebben de 25 EU-lidstaten besloten dat het verlaagde tarief tot en met 2010 toegestaan is. Bij huizen ouder dan 15 jaar, zal geen 19% btw maar 6% btw in rekening zal worden gebracht!

Schilder Schilder en Afwerkingsbedrijf Pelt -- Uw schilder voor Hilversum en omstreken!