Schilders- en Afwerkingsbedrijf
PELT

Wij van schilders en afwerkingsbedrijf Pelt komen graag bij u langs om een geheel vrijblijvende offerte op te maken voor al uw schilderwerkzaamheden zowel binnen als buiten.
Voor zowel dubbele beglazing, glas in lood, stukadoorwerk en het plaatsen/vervangen van kozijnen kunt u ook bij ons terecht.

Onderhoud
Wat we u te bieden hebben zijn een aantal mogelijkheden in het systeem/onderhoud van uw perceel, en het in een goede conditie te houden tot de volgende onderhouds/ schilders beurt, dit zal u zeker geld doen besparen.
Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over ons besparend systeem, dan kunt u voor verdere vragen of een verftechnisch advies altijd even bellen.

Referentie
Hierbij hebben wij van onze voorgaande werken een foto map gemaakt waarin u ons ambachtelijke schilderwerk kunt bekijken en ons de mogelijke vragen kunt stellen, want goed schilderwerk gaat aanzienlijk verder dan enkel een fraai uiterlijk.

Verlaagd BTW tarief & contant kortingen
Als afsluiting willen we u mede delen dat, huizen ouder dan 15 jaar geen 19% btw betalen maar 6% btw in rekening zal worden gebracht.
Voor overige vragen en contant kortingen voor zowel binnen als buitenwerk kunt u altijd even bellen.


Schilders- en Afwerkingsbedrijf Pelt
Jupiterstraat 8
1223 HB Hilversum

M 064 608 73 04
T 035 683 25 27

KVK nummer 32096831
BTW nummer 1745.72.992.B.01


AL 25 JAAR EEN BEGRIP IN HET GOOI